Sabtu, 28 November 2015

Harga Jelly Gamat Gold G

Selain itu, dalam timun laut emas jelly gamat gold g (Golden Stiichopus variegatus) didapati di dalamnya mengandungi bahan-bahan biologi aktif yang sangat penting dalam penyambuhan proses, yang kandungannya adalah d; Protein 86.8%, 80.0% Kolagen, Mineral, Mucopolysaccharide, Glicasaminoglycans (GAGs), Antiseftik Asli, Glucosamine dan Chondroitin, saponin, Omega-3, 6, dan 9, Asid Amino, Lektion, dan sebatian khas Gamapeptida (tidak dimiliki oleh haiwan lain )

Dari kajian yang mendedahkan bahawa timun laut emas juga mengandungi "FAKTOR PERTUMBUHAN SEL" juga dikenali sebagai faktor pertumbuhan semula sel. Yang mampu untuk merangsang pertumbuhan semula / pemulihan sel-sel dan tisu badan yang rosak / sakit walaupun reput akan sembuh dan pulih kerana rahim. Gold kaya gamat Grow Factor supaya ia boleh membaiki sel-sel rosak (penyambuhan) harga jelly gamat gold g.

Yacob Hassan mengejar penyelidikan adalah yang pertama untuk mendedahkan keberkesanan timun gamat / laut di Malaysia. Para penyelidik mendedahkan asid amino 11 dalam timun laut: Myritic, Palmitic, palmitoleic, stearik, oleik, linoleik, arakhsidat, eicosapentaenat, behenic, erucic dan docosahexaenat. Bahawa asid lemak yang mempercepatkan penyembuhan luka luar dan dalam http://sutoro.web.id/spare-part-mobil/2255

Tidak ada komentar:

Posting Komentar